Nieuw in Massage Zaken: Tips en adviezen voor Online Marketing

Massage Zaken biedt gratis tips en adviezen om aan de slag te kunnen met online marketing voor jouw massagepraktijk.

Ook zo benieuwd hoe jij je kunt onderscheiden met jouw massagepraktijk en meer klanten kunt krijgen d.m.v. online marketing?

Blijf de komende edities van Massage Zaken lezen om tips en adviezen te krijgen waarmee je meteen aan de slag kunt!

Alvast een tip om te kunnen beginnen:
Zorg dat bezoekers op jouw website altijd de mogelijkheid hebben om hun gegevens makkelijk achter te laten of contact met je kunnen opnemen zonder veel moeite te hoeven doen door verder te moeten klikken. Hier kun je voor zorgen door buttons op belangrijke pagina’s toe te voegen die verwijzen naar de contactpagina. Of je kan al direct een contactformulier op deze

pagina’s plaatsen!

Als een bezoeker geïnteresseerd en enthousiast is door het lezen van een bepaalde pagina, dan wil deze persoon waarschijnlijk in contact komen met jou. Als hij/zij dan moet gaan zoeken waar hij dit kan doen, dan kan deze persoon zijn enthousiasme al kwijt zijn geraakt en de website verlaten. Dan ben je zojuist al een potentiële klant misgelopen!

Heb je nu al een vraag, kom je ergens niet uit of wil je liever de online marketing uitbesteden? Laat het ons weten door een mail te sturen naar: info@massagezaken.nl en wij zullen proberen om jou zo goed mogelijk op weg te helpen.

 

Een reactie plaatsen